NEL Magazine 2

Vandaag, Benja’s sterfdag, is NEL 2 naar de drukker gegaan. Vanaf 10 april kan hij bij jou thuis op de mat liggen. NEL 2 is nóg dikker dan NEL 1. Hij staat weer vol met ontroerende, informatieve, inspirerende, liefdevolle maar vooral trotse verhalen van jullie allemaal. En ik ben zóóó trots op jullie!!! Zonder jullie had ik dit niet kunnen maken, zonder jullie kinderen hadden we dit niet voor elkaar gekregen, wees alsjeblieft heel trots op jullie kinderen én vooral op jezelf, samen zijn we NEL!

Alleen online te bestellen

Maar ook hier (net als bij het NEL Event) heeft het corona-virus invloed. Samen met Audax heb ik besloten om deze editie nu (nog) niet naar de winkels te distribueren. Veel grote verkooppunten, zoals op vliegvelden, en op stations zijn dicht. We wisten (en weten) niet wat er met de openingstijden van de winkels gaat gebeuren én we willen mensen niet extra naar de winkel sturen terwijl kopen ook online kan.

Om verwarring te voorkomen, NEL 2 is gewoon gedrukt in tijdschriftvorm, je krijgt hem gewoon als geprint magazine binnen, alleen het bestellen gaat (voor nu) digitaal.

Pre-order

We kijken in mei verder of we toch nog naar de winkels gaan uitzetten, maar voor nu vinden we dit de beste oplossing. Ik hoop dat jullie allemaal ook via deze weg NEL Magazine willen en kunnen bestellen. Want deze is het ZEKER weer waard om gelezen te worden. Je kunt NEL nu al pre-orderen, dan heb je hem volgende week in huis.

Kijk hier voor de inhoud en bestellen – vanaf 9 april heb ik alles binnen en ga ik ze versturen.

Ook NEL 1 is nog verkrijgbaar natuurlijk.