Wil je begrijpen waarom je kind is overleden?

‘Daar krijg je nooit antwoord op’. Is waarschijnlijk de algemene reactie als je de vraag stelt: ‘Waarom moest mijn kind sterven?’ Maar is dat wel zo? Volgens Collinda gebeuren dingen niet ‘zomaar’ en is er wel een manier om meer inzicht te krijgen over het waarom rondom overlijden en leven.

Collinda is Medium, Sjamaanse healing facilitator, rouwexpert bij verlies van een kind. Zij heeft een andere kijk op het leven en overlijden dan de meeste rouwtherapeuten en zij heeft een methode ontwikkeld waarin ze kijkt naar de diepere lagen. Colllinde de Groot: ‘Aan de hand van jouw geboortedatum en de sterfdatum van je kind kan ik een reading maken met behulp van het medicijnwiel numerologie. Het medicijnwiel wijst je de weg, toont je jouw levensmissie en je gave, zodat je weet wat je te doen staat. Het laat zien welke stappen je mag zetten, waar je tegenaan loopt en hoe je verder komt als je vastloopt. En misschien nog wel het belangrijkste, de sterfdatum van je kind laat het verband zien tussen jouw missie en de boodschap van je overleden kind.’

Antwoorden op vragen

Natuurlijk wil je graag antwoorden op je vragen over het overlijden van je kind. Zodat je kunt begrijpen waarom dit is gebeurd en met welke reden. Dit zijn een aantal vragen die ouders veel vragen tijdens de reading:

  • Welke boodschap heeft mijn kind voor mij?
  • Wat is mijn levensdoel?
  • Hoe word ik weer gelukkig?
  • Heeft het overlijden van mijn kind een doel gehad, en welk doel dan?
  • Natuurlijk mag je ook jouw persoonlijke vragen ook stellen.

Hoe werkt deze reading?

Na het aanvragen van deze reading neem ik contact met je op om jouw reading in te plannen. Ik stuur je daarna een mail met alle info die ik van jou nodig heb voor de reading. Je ontvangt de betaallink en de zoomlink (als je online deze reading wilt). De reading kan ook plaatsvinden in mijn praktijk.

Op basis van jouw info ga ik aan de slag om de sessie voor te bereiden. Tijdens de reading die 60 tot 90 minuten duurt krijg je antwoord en inzichten op al jouw vragen. Wat je levensmissie en je gave zijn en welke stappen je kunt zetten om uit die vicieuze cirkel te komen en hoe je je weer gelukkig kunt voelen na het overlijden van je kind.

Podcast

Wil je meer weten? Maartje interviewde Collinda voor haar podcastserie, waarbij zij een live reading krijgt over haar overleden zoon Benja.

Meer weten? Dewegnaardekern.nl
Medicijnwiel reading € 111.-