Veelgestelde vragen over het NELevent

Zodra je je tickets besteld hebt, krijg je een mail met een link naar het inschrijfformulier. In het programma staat bij voorbaat aangegeven welke activiteiten volgeboekt zijn. 

De reden dat er een limiet op de activiteiten zit, is omdat de ruimtes beperkt zijn. Wil je mee doen aan een activiteit die 1 keer wordt aangeboden die dag en die nu als ‘vol’ geboekt staat, stuur mij dan een mailtje maartje@nelmagazine.nl dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

Ik kan jouw formulier uit het systeem halen zodat je opnieuw kan boeken. Het kan wel voorkomen dat sommige activiteiten dan volgeboekt zijn.

Ja, we hebben een traplift en een invalide toilet op de begane grond.

Bezoekers, cursisten van dag-workshops verwijzen we naar de gratis parkeermogelijkheden in de wijk.

Voor gratis lang parkeren kan je het beste naar de parkeerhavens langs de sportvelden op de Voormeulenweg en bij theater t Spant, dit is ongeveer 2 minuten rijden van Hearthouse. Vanaf daar is het ongeveer 4 minuten lopen via de Korte Singel naar het Heart House.

TREIN: Station Bussum-Zuid en station Naarden-Bussum (beiden 1,8 km) Ongeveer 20 minuten lopen naar Heart House

BUS: Bus 107 stopt pal voor de deur.

FIETS: makkelijk te bereiken en voldoende ruimte voor je fiets aan de voorkant van het pand

Ja de gezonde cateraars van Holy Basil en de foodtruck buiten kunnen aan deze wensen voldoen!

Op de dag zelf lopen er heel veel mensen rond die je met alles kunnen helpen. We zullen er alles aan doen om jouw dag zo mooi mogelijk te maken. Spreek ons gewoon aan, dan kijken we samen wat er mogelijk is.