HET EVENT IS UITGESTELD - INFO VOLGT

Hét event voor alle lezers van NEL

 Ontmoet elkaar! 

Ontmoet mensen die je kent uit NEL 1 en nog gáát leren kennen uit NEL 2. Zij geven lezingen, delen ervaringen, verzorgen workshops, maken kunst – met jullie en leiden groepsgesprekken. 

Wat kan je verwachten?

Eigenlijk kun je NEL Magazine verwachten maar dan live. 

Ontmoet ouders, therapeuten, coaches, mediums en geïnterviewden die je kent uit NEL 1, van de blogs op de website, of nog gaat leren kennen uit NEL 2. Ze komen lezingen geven, ervaringen delen, workshops houden, groepsgesprekken leiden, kunst maken – met jou, readings geven, healings verzorgen en er is echt nog véél meer. 

Maar het allerbelangrijkste – jullie zijn er – de lezers van NEL Magazine. Alle ouders waar jij een ervaring mee deelt, bij wie je aan een half woord genoeg hebt. Die net, als jij begrijpen dat náást al het verdriet dat er is, de ongelooflijke trots, dankbaarheid en de Never Ending Love voor onze kinderen voorop staat. Dat we onze kinderen ‘meenemen’ in alles wie we zijn en in alles wat we doen.

Daarom deze dag uit naam van onze kinderen maar ook vooral voor onszelf, want in ons en door ons leven ze voort. Samen zijn we NEL, en nu echt!

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord hier. Anders kun je je vragen mailen naar Maartje@nelmagazine.nl

Save the date!

Ticketprijs is inclusief (btw), deelname aan het hele programma, koffie & thee, exclusief lunch.

Let op! Na aankoop van het ticket ontvang je een bevestigingsmail waarmee je direct online jouw programma kunt samenstellen.

Een greep uit het programma

Lezing - Manu Keirse

Liefde en rouw horen bij elkaar. Wie kan daar mooier, liefdevoller en inspirerender over vertellen dan Manu Keirse? Ik denk niemand. Daarom mag hij niet ontbreken op het eerste NELevent!

Workshop - schrijf je rouw

Hoe leg je herinneringen zo levendig mogelijk vast? Hoe verwoord je wat rouw in jouw leven doet? In een uur tijd ga je door middel van korte opdrachten al schrijvend zelf aan de slag.

Beleving - Laat je horen

Wanneer zijn we verleerd om onze stem zo te gebruiken als een kind? Wanneer liet jij voor het laatst van je horen? Kom weer in balans door al je emoties te uiten met stembevrijding.