Vrienden van NEL

NEL wordt gemaakt voor én door ouders die een kind zijn verloren, maar NEL zou niet kunnen bestaan zonder de fantastische en liefdevolle hulp van de vrienden van NEL. Je leest hier meer over ze. 

Memories to keep

Memories to Keep

Herinneringen vervagen zonder dat je het wilt, terwijl er momenten zijn die je voor altijd wilt vasthouden. Zoals die eerste ontmoeting met je kindje, de diepe connectie die je voelde, de trots en liefde. Memories to keep helpt bij het vasthouden van je herinneringen met een unieke creaties: houten mini urnen. 

Vlinderkusje

Vlinderkusje

Liefde blijft altijd bestaan, ook wanneer je een kindje hebt verloren. Maar hoe houd je die liefde levend wanneer je kindje er niet meer is? Naast de producten die ze zelf maakt, biedt Anja met Vlinderkusje liefdevolle troostkado’s, kaarten en boekjes aan om te troosten, te herinneren en te zorgen voor je verdriet.

Agnes Boer

Agnes Boer

Als je baby of kind sterft, staat je wereld stil. Zo’n verlies vraagt extra aandacht en ervaring als uitvaartbegeleider. Ik ben ervaringsdeskundige en zorg er samen met ouders voor dat het afscheid de persoonlijkheid krijgt die het nodig heeft, zodat het een fijne herinnering wordt voor het verdere leven. 

Meditation Moments

Meditation Moments is een app, gecreëerd door Michael Pilarczyk, gevuld met meditaties voor elk moment van de dag variërend van drie minuten tot een uur. Daarnaast heeft de app ook muziek, verschillende luisterboeken, programma’s over ademhaling, affirmaties en je mindset en een beginnerscursus mediteren.   

Ruben Robijn

rouwen met edelstenen

Edelstenen kunnen je helpen in een periode van rouw. Ze kunnen je verdriet verzachten, je tot rust brengen en weer meer liefde laten voelen. Bij Ruben Robijn vind je, in de winkel en online, meer dan zevenduizend producten variërend van edelstenen, zoutlampen, sieraden tot aan klankschalen. 

Annemieke Hillen

Annemieke Hillen

Het overlijden van een kind overspoelt zijn of haar ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s en anderen met emoties. Voelt dit voor jou als een uitdaging die te groot is om alleen aan te gaan? Annemieke is rouw- en levenscounselor en helpt je bij het hervinden van je levenslust in verbinding, van hart tot hart. 

Vrienden worden van NEL?

Daar zijn we héél blij mee, want hoe meer vrienden, hoe meer ouders we samen kunnen helpen, ondersteunen en inspireren. Wil je meer informatie? Download dan hieronder onze brochure met daarin alle mogelijkheden. Ben je enthousiast en wil je vrienden worden? Stuur dan een vriendschapsverzoek ven dan zorgen we dat je een mooi plekje krijgt op deze pagina.