Nieuw! De Nel Community 🫶

Een veilige plek voor ouders in rouw

Eén van de dingen die ouders van een overleden kind helpt is het contact met andere ouders. Vaders en moeders die eenzelfde soort ervaring hebben gehad. Die luisteren, zonder direct advies te geven. Die weten – op hun manier – hoe je je voelt. Waar je vragen aan kunt stellen, waar je jouw ‘tips’ aan kunt geven en waar je merkt dat je je misschien eenzaam voelt maar waar je niet alleen bent.
Maartje en Eline

Een besloten platform, met topics waar jij op kunt reageren. Waar plek is voor jouw vragen en jouw hulp aan andere ouders. Deel in een veilige omgeving jouw ervaring, zorgen en gevoel.

Maandelijks organiseren we een sharing circle, waar je online met elkaar kunt delen. Soms met een thema. We kunnen je indelen per 'ervaring' of leeftijd van je kind.

Elke maand organiseren we een masterclass van een ervaringsdeskundige of andere expert op het gebied van rouw, relaties, gezin, opvoeding of spiritualiteit.

Een plek waar jij je gehoord en gezien voelt

Maartje: ‘In 2018, kort na het overlijden van mijn zoon begon ik met het maken van NEL Magazine. Mensen zeiden toen: “Dat helpt vast bij je verwerking”, ik ging daar altijd tegenin. Het magazine maken wilde ik doen om andere ouders iets te brengen. Maar nu, zeven jaar later kan ik zeggen. ja, het heeft wel geholpen bij mijn verwerking. Waarom? Omdat ik zoveel ouders sprak die hetzelfde hadden meegemaakt, omdat ik zo vaak mijn verhaal kon delen, omdat er aandacht was voor mijn ervaring. 

Dat gunnen we jullie ook. Een plek waar je je verhaal kunt delen, zo vaak als je wil, bij mensen die je snappen. Want vanuit onze ervaring is je gezien en je gehoord voelen door mensen die je snappen ongelooflijk helend. Daarom de NEL Community. 

Sluit je aan bij onze community

Nog 3 maanden aanmelden voor € 14,50 per maand*

Met sharing circles, masterclasses en een community met andere ouders die naar je luisteren en je echt horen. Samen zijn we NEL. 

*Meld je je in 2025 aan, dan is het membership € 24,50 per maand.

Dit zeggen members over de NEL community

Vragen over de NEL Community?

Tijdens een sharing circle kom je samen met andere ouders online via Zoom. Je wordt ingedeeld in kleine groepjes en we proberen je samen te brengen met ouders waarmee je overeenkomsten hebt in bijvoorbeeld de leeftijd van je kind of de oorzaak van het overlijden. Tijdens de sharing circle kun je vragen stellen, delen waar je op dat moment tegenaan loopt, vertellen over je zoon of dochter of alleen luisteren naar de verhalen van andere ouders. Alles is oké. Niets moet, alles mag.

De dag na de masterclass delen we een linkje zodat je, mocht je er niet live bij kunnen zijn, het altijd in je eigen tijd kunt terugkijken.

Absoluut. Het is bedoeld voor álle ouders die een kind zijn verloren. Of dat nou een maand of tien jaar geleden is, dat maakt niets uit.

Voor in ieder geval een maand. Daarna kun je het maandelijks opzeggen, want we begrijpen heel goed dat je er op sommige momenten misschien meer behoefte aan hebt dan andere momenten. Je kunt via een eigen pagina zelf je abonnement beheren.