NEL Event gaat live, tickets zijn nu te koop!

NELevent
 – mocht het NEL Event niet doorgaan vanwege Corona, ontvang je je hele aankoopbedrag direct terug –

16 mei 2020 organiseert NEL Magazine, met heel veel hulp van heel veel ouders, het eerste NEL event. NEL Magazine – trots tijdschrift voor ouders van een overleden kind, bestaat sinds oktober 2019. Het tijdschrift werd opgezet door Maartje Lute (39) de moeder van Boaz (6) en Benja. Benja overleed toen hij 2 maanden oud was op 1 april 2018. Hij, zijn leven en zijn overlijden werden de inspiratie voor NEL.

Het NEL event, wat is dat?

Op het NEL Event komen we allemaal samen. Iedereen is welkom, ook de ouders die zelf geen kindje hebben verloren maar die graag mee willen als steun of als gezelschap. Het wordt een mooie dag. Een dag vol herkenning, vol inspiratie, vol creativiteit en soms wat spiritualiteit. Er zijn in totaal 23 activiteiten waar je je voor in kan schrijven die dag. Lezingen, workshops, gespreksuren en belevingen, zelfs een les Yin Yoga voor de vroege vogels. Alle activiteiten worden gegeven door mensen die zelf ook een kind hebben verloren (of een broertje of zusje). Ze weten dus als geen ander waar ze over praten. Er zijn ook activiteiten die je gewoon de hele dag door kan bezoeken, waar je je niet voor hoeft in te schrijven. Er is lekker en gezond eten en drinken te verkrijgen (maar je mag ook je eigen lunch meenemen). Het is in een prachtig pand met een mooie tuin waar genoeg plek is om lekker (hopelijk) in het zonnetje te zitten en op een ontspannen manier met mensen in gesprek te raken.

BEKIJK HET PROGRAMMA

Alles doen wat jij wil…

Je mag de hele dag aanwezig zijn of een gedeelte. De fanatiekelingen onder ons, die er vol voor willen gaan, kunnen al om 9:00 beginnen met een Yin Yoga les (die voor iedereen toegankelijk is). Daarna kan iedereen zich voor (in totaal) 8 activiteiten inschrijven en de dag afsluiten met een lezing van Manu Keirse. Maar je mag zo laat komen als je wil, zo vroeg weg gaan als je wil en zoveel pauze nemen als je wil. Zorg wel dat je van te voren je programma samenstelt zodat je jouw activiteiten reserveert voordat ze vol zitten.

KOOP JE TICKET

Waarom?

NEL staat voor Never Ending Love. Want dat is wat wij allemaal voelen voor alle kinderen die we zijn verloren. En dat is wat NEL Magazine wil laten zien. Dat er naast het ongelooflijke verdriet, het grote gemis, en alle wanhoop ook nog iets anders is. Want Suzan Hilhorst zei het ooit zo mooi: ‘Ze zijn hier niet alleen gekomen om verdriet te brengen.’ We zijn heel trots op onze overleden kinderen, heel dankbaar dat ze er zijn geweest en we houden van ze tot ver, ver, ver tot na de dood.

En wij, alle ouders met dat gouden randje, zijn er nog. Ik geloof niet dat het de bedoeling is dat als jouw kind overlijdt dat jouw leven dan ook voor altijd stopt. Zo voelt het (zeker in het begin) wel, maar er is écht hoop en we zijn écht niet alleen. Er zijn duizenden ouders die, net als jij die een kind moeten missen. Van heel klein tot heel groot, van heel lang geleden tot heel kort geleden. Samen zijn we NEL.

Wie komen  de activiteiten verzorgen?

Lara Neijens (Power Inside) – Mercedes Sharrocks – Gabrielle Baij – Gerrit de Croos – Arianne de Bruin (Schrijf je Rouw) – Roos Ament (Rooskleurig) – Patricia & Nathalie (Vertel je verhaal in vilt) – Harm Rietveld (Memories to Keep) – Marieke Viskil (Praktijk Juniper) – Esther Rüel Engelman (Mijn Gouden Traan) – Willemien Holsappel (Liefs van Lauren) – Reni de Bie – Floortje Thieleman (Laat je horen) – Elsbeth Kuysters (Amon coaching) – Hiske Kuilman – Dagmar van Doorn – Brigitte Remmelts (Soul Insight) – Sophie Verhoeven (Bureau Sophie) – Leo Lute – Deborah Meeuwissen (Uitvaartbegeleidster Noord Holland) – Jeanette de Kruijk (Vlindermama) – Christi de Vries-Geleijnse (BijChristi) –  Memorie Sieraden – Suzan Hilhorst  & Manu Keirse.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email