Mini NEL Event Online met Zoomlink naar event

NEL Event

Dit is de link naar het online mini NEL Event: 

https://us02web.zoom.us/j/84216577590

Sla deze link op, 16 mei om 13:00 gaan we live.

Het online mini NEL-event is gratis én voor iedereen beschikbaar. Je hoeft je niet van te voren op te geven en er is plek genoeg voor iedereen. De link van het event wordt om 12:45 in de facebookgroep gedeeld, op de facebookpagina en in deze blog. Je hoeft alleen maar op deze link te klikken wanneer je aan een sessie wil deelnemen. (En soms Zoom te downloaden).

Uitleg NEL Event

Als je op de link van het NEL Event klikt, kom je eerst in de wacht. Ik laat je op tijd ‘binnen’ voor de sessie waaraan jij wil deelnemen. Tijdens de sessies is het niet mogelijk om ‘binnen’ te komen, de sessie verlaten mag natuurlijk altijd. Je kan 1 blok volgen, een paar of allemaal. Voor elke sessie zal ik nog een korte uitleg geven over wat er gaat gebeuren. Tijdens de sessies ‘mute’ ik de deelnemers, dat betekent dat jullie microfoon uit staat, anders wordt het te onrustig. Ook zal alleen degene die de sessie geeft in beeld zijn. Aan het einde van de sessie kunnen jullie vragen stellen.

Programma NEL Event 

  • 13:00 – +/- 13:45:    Mercedes Sharrocks: ‘Ik ben er nog’ Tekenen herkennen
  • 13:45 – +/- 14:30:    Willemien Holsappel: Kinderen rouwen anders dan volwassenen
  • 14:30 – +/-  15:15:    Elsbeth Kuysters: Rouwen in tijden van corona
  • 15:15 – +/- 16:00:    Dagmar van Doorn en Brigitte Remmelts: Groepshealing

Sessie van Mercedes Sharrocks – medium 

‘Je kind is niet weg als hij of zij overlijdt. Naar mijn idee willen ze niets liever dan dat je dat weet. Ik heb dat ervaren als medium bij overleden mensen en kinderen waaronder mijn overleden dochter Olivia. Ik schrijf hier ook over in mijn boek: Boodschappen van kinderen vanuit de spirituele wereld. Vaak proberen ze je tekens te geven. In deze lezing van ongeveer 45 minuten, vertel ik je graag wat die tekens kunnen zijn zodat je ze gaat herkennen. Ook geef ik je tips hoe je hier meer voor open kan staan en zelf kan proberen om te communiceren.’

Meer info over Mercedes Sharrocks 

Sessie van Elsbeth Kuysters – Amon coaching

Elsbeth Kuysters

Het lijkt wel alsof alle gevoelens en emoties ten tijden van deze corona crisis intenser zijn. Je verdriet lijkt misschien vaker en heftiger binnen te komen. Je voelt je misschien alleen en eenzamer. Het lijkt alsof andere gezinnen ‘compleet’ thuis zijn en allemaal bij elkaar terwijl jij een grote leegte voelt. Hoe kan het dat deze crisis jouw rouwproces weer heftiger naar voren brengt? Hoe zou je deze tijd kunnen ‘gebruiken’ om stappen te maken in jouw rouwproces? Maartje interviewt Elsbeth over de redenen van deze gevoelens en vooral over wat je voor jezelf hierin kan betekenen.

Lees de blogs van Elsbeth Kuysters

Sessie van Willemien Holsappel – Liefs van Lauren

Wanneer er iemand in je omgeving of in je gezin overlijd rouw je allemaal op je eigen manier. Maar hoe rouwen kinderen als er iemand overlijd? Wat is voor hen belangrijk? Waar kun je rekening mee houden?! Wat werkt wel en wat moet je vooral niet doen. Willemien van Liefs van Lauren neemt je mee tijdens deze over kinderen in de rouw. Naast uitleg en tips zal de lezing ook een praktisch karakter hebben met tal van voorbeelden, producten en werkvormen.

Meer info over Liefs van Lauren

Sessie van Brigitte Remmelts en Dagmar van Doorn 

dagmar

Rouwen is hard en hart werken. In welke fase jij je ook bevindt, tijdens elk verwerkingsproces is hoop onmisbaar. Vanuit hoop kun je helen en vooral ruimte creëren om – verder – te leven. Brigitte Remmelts en Dagmar van Doorn organiseren een healing met het thema ‘hoop’. Tijdens een healing wordt met energie gewerkt om belemmerende gedachten, gevoelens en emoties los te laten. Je wordt niet aangeraakt en hoeft niets anders te doen dan te ontspannen. Dit kan ook op afstand, in jouw veilige omgeving thuis.

Meer info over Brigitte Remmelts van Soul Insight

Meer info over Dagmar van Doorn

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email